Mrs India 2017 Finalist Kalpana Thakur

Posted by: admin Comments: 106 38 Post Date: June 9, 2017

Spread the love

Mrs India 2017 Finalist Kalpana ThakurMrs India 2018 2017 Finalist

 

  1. What Motivates you to get out of yourbed in the morning ?
    Ans :- Perform duties of a Mother, a daughter-in-law, a wife & of course a new day with new things to do .
  2. Your most memorable moment with Mrs India 2017
    Ans:- when I got appreciation for my talent about Go Green Activities and social awarenes.
  3. If you can be swap a role of one person from Family who that would be and why ?
    Ans:- My father in law. Reason,he is most disciplined person,at the age of 75 he walks 5-6 km without any break,he gets information of every issues from internet, prints out that information & binds them. Today he is having hundreds of such ‘books ‘ on various topics at home ! He never compromises with any of his principles.. he is our role model .
  4. What do you do when you are not working ?
    Ans :- My mind works & body takes rest . It helps me to start things quickly as time is precious !
  5. How would you describe Yourself in one Word ? And Why ?
    Ans:- Always a Learner.. Because I always keep on learning new things & try to create best out of waste !!
  6. Who inspires you and why ?
    Ans:- Deepti Naval..!! Every one knows her as versatile actress, writer, painter & singer, BUT she is full of energy, simple,always creative & encourages me to go ahead whatever the outcome is.
  7. What is your favorite Quote and why ?
    Ans:- Famous Geeta updesh “कर्म करो फल की चिंता मत करो” it always motivates to keep moving in life & do good without thinking for any reward.
  8. What is Your Favorite Outfit ?
    Ans :- simple cotton  kurta -Paijama ..!!
  9. If your want to go on Vacation what would be your plan.
    Ans:-  Spend quality time with family & try to collect detailed information of that area so that I may maintain the dignity & social values of that area.
  10. What is your spiritual practice  ?
    Ans:- Believe in karma !

Read about Beauty with Heart of Mamta Trivedi

Read About other Contestants of Mrs India 2017 – Vandana Kejariwal

 

Share this post