Mrs India 2017 Finalist Komal Gupta

Posted by: admin Comments: 0 0 Post Date: June 11, 2017

Mrs India 2017 Finalist Komal Gupta

Q1.What motivates you to get out of your bed in the morning?
Ans.My love for the only life, I hve been gifted with and enthusiasm of a new day…where I can do so much better than yesterday and all those magical moments tht lies before me,which could be made even more magical ….all these motivates me to get out of my bed every morning.
Q2.Your most memorable moment with Mrs.India 2017?
Ans.The moment I was crowned as Mrs.India Jaharkhand 2017….words are much less to describe that feeling,tears rolled down my eyes with joy.These day will always be vry special for me.
Q3.If you can swap a role of one person from family ,who tht would be and why?
Ans.I would just love to swap the role of my nephew who is just 3yrs.old with mine because they are the real ones enjoying life to the fullest .They have a special way of adding joy to everyone’s lyf.
Q4.What do you do when you are not working?
Ans. I am self confessed shopaholic,whenever I get time I go for shopping or u can find me kitchen trying new dishes.
Q5.How would you describe yourself in one word and why?
Ans. Friendly is the best word to describe me…I like make good companies,n I think being frndly is a good gesture to knw someone n be comfortable in new places n situations.
Q6.Who inspires you and why?
Ans. My mom has always been the biggest inspiration of my life.She inspired me with her knowledge n actions.,When you step in another phase of your life and their lies so many responsibilities…till now you have been pampered as a kid but now it’s your time to pamper everyone…it takes courage and lots of strength being a women.She taught me women are a diamond full of strength yet sparkling beautiful smile and face all that lies before you because you r not standing just for yourself but you are a shield to your family too.
Q7. What is your favourite quote and Why?
Ans. “You are a diamond dear..they can’t break you”.The quote which I believe in signifies that a positive mind set and a confident attitude helps us tackle all the problems with a smile on face.
Q8.What is your favourite Outfit?
Ans. Saree is the best outfit which makes me feel more graceful .. although I rarely wear it but itz my favourite.
Q9.If you want to go on vacation ,what would be your plan?
Ans. I would personally search a place that has calm environment,fresh air and peace…the daily rush and stress drives out lots of energy.A vacation should help you charge your batteries in the arms of nature.
Q10. What is your spiritual practice?
Ans. I believe in Aura…my spiritual practice is to enhance my aura and radiate good vibes.A detanged mind is very important…a positive mind set and positive approach towards people…kindness is not just a word,its a life style…karma is abt a heart full of empathy ,2 helping hands and positive words helps in uplifting of soul as well as society.

Share this post