Mrs India 2017 Finalist Manisha Bhatt

Posted by: admin Comments: 10 6 Post Date: June 10, 2017

Mrs India 2017 Finalist Manisha Bhatt

Q1.what motivates you to get out of your bed in the morning?
Ans: The idea to inspire people around me to live a fitter and healthy life .Also to engage in more social issues which would help to express  ,educate people and bring hope to the community and nation.
Q2. Your Most memorable Moment with Mrs India 2017.
Ans. The entire journey of Mrs India Karnataka was a spectacular Journey, but the most memorable was when I was standing and watching the emcee along with our Mrs India Director Mrs Deepali Phadnis Mam and Our Regional Director Mrs Pratibha Saushimath who was on the stage ,me watching from the side aisle to announce the winners Name. My heart was beating in my chest ,there was a whole lot of gamut of feelings of anticipation and praying my name to be called ,and then it happens. Waves of emotion gushing in..my most memorable moment was when my name was announced as Classic Mrs India Karnataka 1st runner up .
Q3. If you can be a swap a role of one person from Family who that would be and why?
Ans. Each one has an important role in our family but If ever want to swap a role with one person from the Family than that would be my 7 years old daughter Manvi because as a Child she teaches me to be happy without any reason, How to keep busy throughout the day without getting exhausted and how to achieve whatever you desire very strongly.
Q4. What do you do when you are not working?
Ans.I am with my Pinkathon running community running and connecting with with them.I like to Design scientifically new progams everytime  for my Aarohan wellness program which is for Bangalore police to spread the message of fitter lifestyle.I like to socialize and connect with new people. Also in my free time I connect with my Bangalore Eco team members to create awareness about healthy and plastic free environment.
Q5. How would you describe yourself in one word? And why?
Ans. Dreamer because you should  have Dream before your dreams can come True.
Q6. Who inspires you and why?
Ans. My Mom inspires me .Being brought up by a single parent she taught me to never give up in Life . She being in a noble service as Nurse , made me understand the true meaning of being compassionate. She is a true Epitome of Strength and Dignity to me. The things which I learn from her is that your attitude determines your direction. So be humble with reasonable confidence in your own power to achieve your dreams.
 
Q7. What is your favorite quote and why?
Ans.”Believe your Dreams, live your Dreams” Because It’s the possibilities of having a dream come true that makes life Interesting.
Q8.What is your Favorite Outfit?
Ans. Anything which gives a Feminine look is my favorite Outfit.
Q9.If you want to go on vacation what would be your plan ?
Ans.I would plan a vacation to places which is close to nature which is calm and serene , Surrounded by the natural sounds like birds chirping or the river flowing near by. Natural environment Rejuvenates me completely.
Q10.What is your spiritual Pratice?
 Ans. Its very important that before I connect with the outside world I connect with my inner self. Zumba does that to me. Its a complete meditation and it helps me to connect myself with me.

Share this post

  • Madhukar Ram

    Manisha Bhatt is the Winner

  • Vinay A G

    Manisha Bhatt all the very best❤

  • Sharmista

    Manisha Bhatt Rockstar

  • Satish Bhatt Bhardwaj

    Well done Manisha Bhatt keep it up wish you all the best you will be final winner.

  • NS Ramakanth

    Manisha Bhatt..best wishes

  • Veda RamaKanth

    Well done Manisha Bhatt… <3 <3 Best Wishes..!!!

  • SANJAYKUMAR PANDEY

    Best of luck manisha Mrs.india

  • Thomas Bobby Philip

    Best Wishes Manisha !!!

  • HS Nandawat

    Best wishes Manisha!!!

  • Abhinav kumar

    U r sweethrt…all d best..Manisha Prakash..