Mrs India 2017 Finalist Prachi Agarwal

Posted by: admin Comments: 11 8 Post Date: June 9, 2017

Mrs India 2017 Finalist Prachi Agarwal

1. What motivates you to get out of your bed in the morning?

Ans.-My everyday is a new start and a new journey to  achieve my dream goal.
2. Your most memorable moment with mrs India 2017 ?

 Ans- My best memory was getting crowned as 1st runner up at mrs. India North 2017.
3. If you can swap a role from one person of your family who that would be and why ?
Ans – I would swap the role of my mother because she is a strong lady and i am very much inspired by her the way she manages whole family and work.
4. What do you di when you are not working ?
Ans -During free times i like reading and playing with my son.
5. How would you describe yourself in one word ? And why ?
Ans – OPTIMIST.. because i believe everything happens for a reason and i live with this positivity.
 
6. Who inspires you and why ?
Ans. My mother. The way she raised us going against every odds and made us strong enough to deal with every situation with positivity is the thing which inspires me the most.
7. What is your favourite qoute and why ?
Ans- A little progress everyday, adds upto big results.. i believe this qoute because i have applied this to my life and have seen big results..
8. What is your favourite outfit ?
Ans- saree
9.if you want to go on a vacation what would be your plan ?
Ans-Going on a vacation for me is like getting into a peaceful place with serene natural beauty listening to gazals of Jagjit Singhji with a cup of tea..
10. What is your spiritual practice ?
Ans-I meditate everyday to connect my body and soul and make a balance in my activity and thoughts and remove all the negativity.

Share this post

  • Dhriti Vybhav Sharma

    Prachi Agrawal <3

  • Shubrahm Sharma

    Prachi Agarwal.
    The Most Confident n Deserving.
    🙂 🙂

  • Harwant Singh

    Prachi agarwal

  • UJENDRA KUMAR KOMAL

    Prachi Agrawal

  • HITESH SHARMA

    Prachi Agrawal

  • Rupesh Sarathe

    Best of luck prachi

  • Gunjan Thakkar

    Prachi agrawal

  • Bharat Thakkar

    Prachi agrawal❤

  • Rupesh Sarathe

    Prachi Agarwal❤

  • Shweta Soni

    Prachi Agrawal❤

  • Hitesh

    Most confident n beautiful… #Prachi agarwal all the best mam..