Mrs India 2017 finalist RJ Snigdha Kemkar

Posted by: admin Comments: 46 8 Post Date: June 10, 2017

  1. What Motivates you to getout of your bed in the morning?
Answer – A new day with a new start. I thank God for every morning that comes in my life to be with my kith and kin.
2. Your most memorable moment with Mrs India 2017
Answer – When I got the opportunity to share the platform with such amazing women across the state and make new friends and bond with them and I cherish it all till date.
3. If you can swap a role of one person from Family who that would be and why?
Answer – The role of one person I would like to swap from my family would be my daughter. The reason being she is very balanced, Strong, mature, intelligent, good looking and very talented. She is a pillar of support to me and I would love to be her anyday. I consider her as a complete woman of her own making.
4. What do you do when you are not working ?
Answer – when am not working, I ensure I make others around me work harder😀
5. How would you describe Yourself in one Word ? And Why ?
Answer – The one word that describes me would be “Gogetter”
I say this as I am always on my toes, full on energy, ready to face any challenge thrown at me, I thrive to strike a balance between many hats I adorn and I always prepare to succeed with a positive attitude, wit, humour and a smile. Yet am ready to accept failure with a learning for the future.
6. Who inspires you and why ?
Answer – My mother inspires me the most. Her patience, compassion, adaptability and ability to manage people and tasks with equal aplomb are traits to die for!
7.What is your favorite Quote and why ?
Answer – My fav quote is coined by my own self – “Be your own champion. Don’t try to be better than the rest, just try to be better than your own best.. Each time, every time”
 
8. What is Your Favorite Outfit ?
Answer- My favourite outfit is western formals
9. If your want to go on Vacation what would be your plan
Answer- If I want to go for a vacation, it has to be ocean, sand and beaches.. Maldives or Bali.. I would love to relax and destress from mundane activities. Will not think of what and how I look, shall flaunt myself in beachwear and feel good about myself and enjoy to the hilt . After all I deserve the break 😀
10. What is your spiritual practice
Answer – Perform Yoga, reading and listening to  philosophical surmons specially by Sadhguru.
https://www.youtube.com/watch?v=_mjmzZ7OE3A

Share this post

  • Gadepalli Purnima Sandeep

    My vote is for snigdha kemkar..all the best snigdha

  • Megha Kejriwal

    All the best snigdha kemkar.. My vote for u

  • Snigdha

    Thank you so much for your kind words and support ❤️

  • Snigdha

    Finally babe.. Your vote means a lot ❤️

  • ranjana roy

    I vote for snigdha

    • RJ Snigdha Kemkar

      So sweet of you.. Thank you so much ❤️

  • Sai Prakash

    Vote for Snigdha Kemkar

    • RJ Snigdha Kemkar

      Much thanks

  • Amruta

    Vote for Snigdha Kemkar

    • RJ Snigdha Kemkar

      A big hug Amruta ❤️

  • Urmila Paul

    I vote for Snigdha

  • Ankur Chakravarty

    I vote for Snigdha Kemkar!

  • Geetika Berry BK

    My vote is for Snigdha Kemkar!!

    • RJ Snigdha Kemkar

      A big hug Geetika ❤️

  • Smitha Uchil

    My vote is for Snigda Kemkar!!!

  • Kavita Tawadare

    My vote for you…. best of luck…your the best 🙂

  • Hinal Jaywant

    My vote for Snigdha Kemkar.
    You are fab…a inspiration.
    All the best.

  • rukmini sheshu

    All the best snigda, my vote for you

    • RJ Snigdha Kemkar

      Thanks so very much Rukmini ❤️

  • Yasmeen Iqbal

    Voting for Snigdha Kemkar!

    • RJ Snigdha Kemkar

      Thanks much meri jaan ❤️

  • Shabaz Ahmed

    My vote for Snigdha Kemkar. All the best.. 🙂

  • Saniha Narendra

    Snigdha Kemkar

  • Mona Kaur

    My vote for snigdha kemkar .

    • RJ Snigdha Kemkar

      Thanks a ton

  • Sudiksha Nambiar

    I vote for Snigdha Kemkar

  • shoaib mubeen

    My vote goes to the ever bubbly Snigdha Kemkar. All the best 🙂

    • RJ Snigdha Kemkar

      Thanks buddy Shoaib… Will do my best ☺️

  • Pooja Amit Sukhija

    Snigdha has to be the winner.. She is a woman full of grit & energy. You have to win this girl!!

    • RJ Snigdha Kemkar

      A bug hug and much love.. Thanks ❤️

  • Francis Antony

    Snigdha madam is the best. You are such an inspiration to us

  • Ankita Kemkar

    Go girl! :* you’re a winner!
    I vote for Snigdha Kemkar!

    • RJ Snigdha Kemkar

      Love you girl.. ❤️❤️❤️

  • Umang Mohan

    I vote for Snigdha Kemkar. Ur sure to win.

    • RJ Snigdha Kemkar

      Amen to that darling ❤️❤️❤️

  • Shivakumar BG

    you will be winner Dear friend

  • Bhawana Dubey

    Snigdha Kemkar… Open, caring and bindas woman… You must win

    • RJ Snigdha Kemkar

      Awww hugs dear… Love u ❤️❤️❤️

  • RJ Snigdha Kemkar

    Ranjana you are a sweetheart ❤️❤️❤️

    • ranjana roy

      Thank you dear !!

      Ranjana roy

  • Sowjanya Sharma

    My vote is for RJ Snigdha Kemkar. Wish u all the best ma’am 🙂

    • Snigdha

      Thank you so very much ❤️

  • Shobha Chandrahas

    Voting for the very deserving Snigdha! All the Best!

    • Snigdha

      Many thanks and much love for all the encouragement ❤️❤️❤️

  • Somnath Pal

    My vote goes to Snigdha Kemkar! All the very best Snigdha 🙂

  • Sam Iy

    I vote for Snigdha Kemkar. Good luck!