Mrs India 2017 Finalist Sonal Mukhija Madnani

Posted by: admin Comments: 2 3 Post Date: June 10, 2017

Mrs India 2017 Finalist Sonal Mukhija MadnaniMrs India 2018 2017 Finalist

1. What Motivates you to get out of your bed in the morning?
Ans. The continual desire to fulfill my unaccomplished dreams motivates me to wake up early.
 2. Your most memorable moment with Mrs India 2017?
Ans. The most memorable moment with Mrs India 2017 was when I was announced as a Second Runner up.
 3.If you can be swap a role of one person from Family who that would be and why?
Ans. It would be my mother for a simple reason for the sacrifices she has done for the entire family without any expectations.
 4.What do you do when you are not working ?
Ans. Listen to soft music & practice dancing. Meeting new people and getting involved in social clubs like JCI.
 5. How would you describe Yourself in one Word ? And Why ?
Ans. Humble, Dedicated and Passionate. I love hard work, enjoy positivity in life with a happy go lucky attitude. I would always be delighted to help others.
 6. Who inspires you and why ?
Ans. My  Mother, Father, In law’s & Husband.
        My mother inspires me for the care and sacrifices she does for the family.
        My Father inspires me for the Knowledge and Perseverance.
        My husband inspires me for the love, support and his motivating attitude towards me.
 7.What is your favorite Quote and why?
Ans. “If you are positive and optimistic, you will feel the world is good”.
        Because positivity takes a person to a new heights.
 8.What is Your Favorite Outfit ?
Ans. A long dress
 9.If you want to go on Vacation what would be your plan?
Ans. I would prefer to go on a vacation to enjoy nature where there is peace and tranquility.
 10.What is your spiritual practice?
Ans. My spiritual practice is 15 mins meditation and 45 mins of Yoga.

Share this post

  • Chadha Kj

    Shubhi grover❤

  • Kishor Gawai

    Sonal Mukhija Madnani♥️