Mrs India Finalist 2017 Shweta Pandey

Posted by: admin Comments: 7 18 Post Date: June 10, 2017

Mrs India Finalist 2017 Shweta Pandey

Mrs India 2018 Shweta Pandey

1.What motivates you to get out of your bed in the morning?
Ans- At presently my yoga class and earlier my different stages like being student have to get up early morning .I believe in “Early to bed and early to rise makes healthy,wealthy and wise.” I always try to follow a good routine.

2.Your most memorable moment with Mrs India 2017?
Ans-The entire journey of Mrs india from the beginning of filling the form and winning the title of Mrs India CG 2017 1st runner Up.

3.If you can swap a role of one person from family who that would be and why?
Ans- Of course that person would be my mother as she is an institute herself and I want to learn from this institute “My Mother”.

4.What do you do when you are not working?
Ans-I focus on my breath and get more awared of it .I meditate and understand myself better.

5.How would you describe yourself in one word ? And Why ?
Ans- I am an optimist yes this word of English dictionary describes me well .When I grew up and got my sense I always look towards the brighter side of everything so this word describes me well.

6.Who inspires you and why ?
Ans- The deprived people inspires me to be better always than the present as I feel myself blessed from God for whatever I am and become more thankful.

7.What is your favorite quote and why?
Ans- My favorite quote is “LIVE AND LET LIVE ” as the biggest challenge is to live without being compared,judged and criticised.

8.What is your favorite outfit?
Ans-Well! It depends where I’m going as I prefer dressing according to the place where I’m going and that dress becomes my favorite.

9.If you want to go on a vacation what would be your plan
Ans- If on a vacation I would travel around the world according to my budget exploring cultures and traditions of the people whatever read in History and Geography .

10.What is your spiritual practice?
Ans – It’s serving mankind.Yes for me this is actual practice following the astang marg.

Lets Hear the Queen in her Own Words

Share this post

  • Devesh Pradhan

    Good Shweta

  • Pri Tyagi

    Gud luck shweta

  • Bala Rao

    The best Mrs India ever got.. elegant, beautiness and prompt answers of yours makes u to be a deserved candidate

  • Bala Rao

    U will win and you have to win.. ask the best

  • Tupesh Chandrakar

    Shweta pandey

  • Anurag Verma

    Congrats Sweta..

  • Tomesh Dewangan

    All the best swetaji